Personlige klokker med hobbymaling

For hobbyentusiasten er det alltid gøy med litt ny inspirasjon. Det er vel og bra å lage de flotteste kort og konvolutter og å leke seg med papir og kartong. Men noen ganger har man lyst til å prøve noe nytt, enten det er en ny type hobbymaling, et nytt materiale å jobbe med, eller noe helt annet. En hobby mange driver med nå til dags er å gi nytt liv til gamle ting. Det har blitt vanlig å for eksempel male om en slitt kommode man har funnet på loppemarked, eller å sy om en gammeldags kjole fra en bruktbutikk. Hvorfor ikke gi en gammel klokke som ligger og støver i en skuff samme behandling? Test ut noen nye malingtyper og få en unik klokke i samme slengen!

Shimmerz og Blingz gir nytt liv til klokker

Shimmerz og Blingz er vannbasert maling som kan brukes på de fleste materialer. Shimmerz er merkets originale malingtype, som har fått en forbedret formel med jevnere shimmer og konsistens. Blingz er litt tykkere i konsistensen og har mer shimmer og glitter enn originalen. Begge finnes i mange farger. Siden fargene kan brukes på de fleste overflater, egner de seg godt til all slags hobbyvirksomhet, særlig armbåndsur siden de kommer med mange forskjellige reimmaterialer. Både klokker til dame og klokker til menn vil ha godt av et strøk med Shimmerz og Blingz.

Nå som klokker og armbåndsur er sentrale i motebildet igjen er det særlig aktuelt å finne frem en gammel klokke og gi den en oppgradering. Det er kanskje lurt å ligge unna partnerens executive klokke, men du har helt sikkert en gammel «Gul»-klokke eller lignende fra 90-tallet liggende i en skuff. Gi kreativiteten fritt spillerom og lek deg med farger. Du kan også bruke stempelputer for å lage figurer på reimen, eller Spellbinders for å stanse ut former og få en kul cut out-effekt. Glimmer Mist er et stilig alternativ hvis man liker spraymaling.

…Og for noen gaver det blir!

Har du barn eller nieser og nevøer, trenger du ikke lure på hva de skal få i bursdags- eller julegave lenger. Finn ut hva yndlingsfargen til vedkommende er, bestill hjem en rimelig klokke på nett i barnestørrelse og pynt i vei. En garantert gavesuksess som vil imponere både store og små. Og til venninnen som har alt, bestiller du en helt enkel dameklokke som du pimper opp med en diskret Shimmerz-farge og initialene hennes. Genialt!