Gjør gaven mer personlig med enkle grep

Det er så hyggelig å få noe hjemmelagd og personlig i gave! Bli favoritten i familien og vennegjengen ved å lage koselige gaver med diverse hobbyutstyr. Du kan enkelt dekorere et objekt du har fra før av eller kjøper. Du kan for eksempel dekorere smykker og klokker til dame og herre med ting som initialer eller en dato. Les videre for gjør-det-selv-gavetips.

Dekorer et fint objekt

En enkel måte å lage en fin og personlig gave på er ved å dekorere et allerede eksisterende objekt. Du kan bruke nesten hva som helst – bare fantasien setter grenser. Se på hva du har av hobbymateriale fra før, og gå ut fra det. Hvis du er uerfaren, kan det være lurt å teste ut forskjellige teknikker på billige materialer, som ark og plasttallerkener, før du går løs på objektet du har valgt, for eksempel en klokke.

Tips

Klokker til både dame og herre er utmerket å pynte opp som gaver. Man kan prege eller stemple initialer inn i skinnreimen, for eksempel. Til barn kan det bli en kjempesuksess å kjøpe en billig plastklokke som du limer alt mulig rart av pynt og bokstaver på. Eller hvorfor ikke lage en veggklokke til kjøkkenveggen?

Har du masse lim og glitter? Lag et par superkule glitterboots til et søsken eller en venn! Pensle et par billige ankelboots i matt, kunstig skinn med et tynt lag lim og dryss glitter over. Fikser med spray til slutt for et mer varig resultat.

En av de fineste gavene man kan få, er et koselig og personlig fotografi eller en tegning i en ramme som er dekorert av giveren. Kjøp en enkel og ubehandlet treramme og slå deg løs med maling, glitter, steiner, skjell – hva enn det skulle være som passer til bildet.

Finn fine ting å dekorere på nett

Nå som du har fått litt inspirasjon, er du kanskje klar for å finne en ting du kan sette ditt personlige preg på? Det er superlett å finne objekter som egner seg, for eksempel klokker og hobbymaterialer, på nett. Der kan du også prissammenligne og finne de beste tilbudene. Lykke til!