Lag en scrapbook med dameklokker!

Det finnes utklippsbøker om alle slags temaer. Du kan lime inn bilder fra en tur og fortelle historien om den eller hvorfor ikke en felles bok som beskriver tiden på videregående? Men hvem bryr seg om ideen om en scrapbook med dameklokker? Det er en annen spredning som kan være veldig gøy.

En utklippsbok med dameklokker tar sin tid

Nå tar selvfølgelig scrapping sin tid hvis du skal samle bilder av dameklokker. Det er noen forskjellige veier å gå. Det kan for eksempel være lurt å lage en utklippsbok med dameklokkene som du har eid og eier.

Hvis det ikke er så mange og du mangler bilder, blir det en dårlig scrapbook. Det kan bare være to sider og det er en mappe og ikke en bok! Men det finnes løsninger. Du kan for eksempel slå opp bilder på nett av dameklokker som du husker.

Kanskje lager du en bok i tre ulike seksjoner, barndom, ungdomstid og så voksenliv. I delen om barndommen tar du med klokker du husker at foreldre og slektninger hadde. Kanskje det er en liten historie rundt hver klokke.

Det blir en fin bok der bilder av klokker fra familien din og livet ditt er kantet med historier som bildene får deg til å huske.

En delt scrapbook er enklere å lage

Det kan også være morsomt å lage en utklippsbok som et felles prosjekt. Du kan bestemme at alle som deltar skal legge ut minst tre innlegg om dameklokker som har betydd noe i livet. Kanskje er det den første klokken, så studentklokken og så til slutt den du ikke kan leve uten i dag.

Alle involverte kan skrive tanker om klokkene. Hvis det ikke er nok å si om dine egne klokker, kan du i stedet kjøre på noen temaer som den merkeligste dameklokken du har sett og så videre. Det blir en annerledes bok du kan ha det gøy med.

Skriv ut ett eksemplar hver

I dag er det ikke vanskelig å trykke egne bøker. Fotobutikker har måttet utvikle sortimentet sitt da ingen ser ut til å ønske trykte bilder lenger. Det betyr at du for en ganske lav pris kan trykke boken din med bilder av dameklokker og historier.

En vakker scrapbook som du trykker ut kan være en fin detalj på stuebordet. Folk blir overrasket når de begynner å bla i og ser at det er du som har skrevet boken. Denne typen bøker er attraktive og kan deles med familie og venner.

Du kan skrive ut så mange eksemplarer du vil uten at det for den saks skyld blir dyrere. Alle som deltar får et eksemplar og noen ekstra gaver til folk du vet vil sette pris på prosjektet ditt.

Husk å gi det hele tiden. Når man lager en scrapbook er det synd å stresse og ta det som er mulig for øyeblikket. Det kan være verdt å lete litt mer etter bilder av dameklokkene som du ønsker å ta opp og omskrive i boka.