Design din egen klokke med hobbymaterialer

Hobbyutstyr kan brukes til så mangt. Vi lager og pynter kort og konvolutter, det er nesten ingen grenser for hva vi kan få til med litt papir og kartong. Men du har kanskje aldri tenkt på å dekorere klokker og armbåndsur med ting som glitter, stempelputer og lignende? Tenk så gøy, du kan kombinere hobby og mote og lage spesialdesignede klokker til deg selv og de du er glad i. Det er bare å finne et sted der du kan kjøpe prisgunstige klokker på nett og kjøre på.

En klokke til enhver anledning

Armbåndsuret har blitt populært igjen som motetilbehør de seneste årene, klokker til dame og klokker til menn dukker opp over alt i sosiale media og på håndleddene vi ser på gata. Executive klokker er for eksempel et klassisk tegn på status, men hva med å utfordre det klassiske ved å designe din helt egne søte eller crazy klokke ved hjelp av hobbymaterialer du kanskje allerede har liggende?

Du kan for eksempel stanse ut forskjellige figurer i reimen med Spellbinders, eller male den med Shimmerz og Blingz – hobbymaling med en intens shimmereffekt. Du kan også dekke til selve urskiven, legge klokka flatt på en avis og spraye hele med Glimmer Mist i valgfri farge for et lekkert resultat. Bruk et splitter nytt ur eller gi en gammel klokke du har hatt liggende nytt liv. Mulighetene er uendelige.

Fantastiske og unike gaver

Det er noe helt spesielt med det å gi bort en gave som er både omtenksom, kul og hundre prosent unik. Uansett om du allerede liker å drive med hobby, eller lurer på å begynne med det, er klokkedekorering en super aktivitet. Se for deg gleden og overraskelsen til den som får en helt spesialdesignet klokke i gave. Tenk deg de kule klokkene du kan lage til nevøer og nieser, eller barna dine. Det er også skikkelig kult å gi bort en forundringspakke som inneholder både armbåndsur og hobbymateriale, med instruksjoner om hvordan mottageren kan dekorere sin egen klokke. Det finnes ikke noe bedre enn en gave som både setter i gang kreativiteten og overrasker stort.

Et godt tips til slutt er å skaffe dekorasjonsmateriale som er egnet for det reimen består av; plast/silikon eller tekstil er nok greiest, da skinn kan bli ødelagt med mindre du bruker produkter som er spesiallagd for lær.

Nå er det bare å skaffe en klokke og sette i gang!