Kan du bruke din Invicta som en mal for utrangering?

Når du jobber med scrapping er det alltid gøy med noen nye grep for å skape en ny følelse. For mindre bilder som du vil beskjære, vil kanskje en klokkeform se kul ut. Men bør du virkelig bruke Invicta klokken din som mal for albumet ditt?

Ulike former for Invicta

Hvis vi tar en titt på hvordan Invicta klokker ser ut, finnes det noen forskjellige varianter. Du har modeller som Pro Diver som har en skrue i siden. Det vil være synlig når du klipper ut et bilde i henhold til klokkens form.

Så er det Invicta klokker som Subaqua som har to knotter på siden. Da blir det en helt annen form!

Match med klokkemotiver

Ser du for deg en utklippsbok som har et klokketema, kan du hente mye inspirasjon fra klokker. Invictas klokker har ofte gull- og sølvfarger. Dette kan være noe som går igjen gjennom hele boken. Det blir et spennende grep og ekstra moro om klokkene er synlige på bildene som følger med.

Det blir en liten form

Det du må huske er at det blir en liten form når du klipper eller klipper i henhold til konturene til en Invicta klokke. Dette kan passe for et ansikt som skal ses på et bestemt sted eller mindre trekk som et bilde på et skilt og lignende.

Hvis det du skal lime inn i boken har med tid å gjøre, er det ekstra kult at dette bildet vil ta form av klokken din. Det blir så personlig og en effekt som hever stemningen betraktelig når man så blar og ser på bilder og tilhørende tekst.

Med en klokkeform kan vi virkelig si at et bilde sier mer enn tusen ord!