Pynt med klokker og bjeller

Sett lyd på hobbyprosjektene dine med klokker

Mangler det hjemmelagde kortet, scrap-boka eller hobbyprosjektet ditt den siste lille prikken over i-en? Prøv med noen lekre kimende klokker! Ikke nok med at det er en morsom detalj som ser stilig ut, men det setter også lyd på kunstverket ditt. I hobbybutikkene kan du kjøpe store og små klokker og bjeller i mange forskjellige farger. Har du ikke helt bestemt deg for hva du skal lage? Begynn med noen enkle små sølvfargede eller gullfargede runde klokker på rundt 20-25 cm. Du får kjøpt både matte klokker og skinnende klokker, og klokker i mange forskjellige farger, størrelser og former. Det finnes alt fra kubjeller i bronse til romantiske hjerteformede klokker. Velg den stilen som passer best til prosjektet ditt.

Perfekt til julepynten

Når det nærmer seg advent og juletider klør det i fingrene til alle scrappere og hobbyentusiaster. Sett av noen timer til et hyggelig juleverksted med familien eller venner, eller sett deg ned en kveld helt for deg selv. Uansett om du gjør det alene eller i hyggelig selskap, er det å pusle litt med en hobby en perfekt måte å stresse ned i julestria på. Sett over kaffen eller julegløggen, sett pepperkakene på bordet og finn frem glanspapir, kartong, sløyfebånd og maling eller tusjer. Blanke røde og grønne bjeller passer perfekt til å lage julepynt og julekort. Sy dem fast til en hemptråd eller tre dem på et bånd eller en annen kraftig tråd og fest dem på julenissens lue eller rundt halsen til reinsdyret Rudolf. Når du skal pakke inn julegavene dine kan du feste skinnende eller glitrende klokker og bjeller utenpå julegavepapiret eller esken som en morsom detalj. I tillegg blir det umulig for barna å gjette hva som er inni pakken når de rister på den.

Et kort for enhver anledning

Vil du sende ut noen ekstra koselige hjemmelagde julekort i år til de beste vennene dine? Hent frem papir og kartong, saks, lim, farger, glitterspray og dekorartikler. Det finnes så mange gode og morsomme produkter på markedet i dag at det er mulig å lage kort og konvolutter som ser skikkelig proffe ut uansett hvor mye – eller lite – erfaring du har fra før. Shimmerz og Blingz er en type maling som er veldig populær blant scrappere og hobbyentusiaster. Den tørker fort og gir intense, dype farger. Glittersprayer som Glimmer Mist egner seg også veldig godt til julekort, og med spellbinders og stempelputer kan du lage flotte motiver eller rammer med snirklete og kule detaljer som du plasserer rundt kanten til kortet. Sy fast noen røde, grønne eller sølvfargede klokker til slutt og julekortet ditt blir garantert ikke lagt nederst i skuffen. En kubjelle eller flere små ringende klokker på bursdagskortet kan være en overraskende og festlig detalj som viser bursdagsbarnet at du har lagt både tid og omtanke i kortet. Når du skal overraske kjæresten med et personlig kort til Valentines Day, passer det perfekt med en hjerteformet klokke.

La bryllupsklokkene ringe

Enhver brud og brudgom drømmer om at nettopp deres bryllup skal bli snakket om og husket som det hyggeligste, vakreste og stiligste på lenge. Ofte er det de små detaljene som binder sammen temaet som sørger for at gjestene husker bryllupet. Hjerteformede klokker er en slik detalj som passer veldig godt til bryllup. Hvis hjerter ikke passer til temaet ditt kan du bruke de små og runde gullfargede eller sølvfargede klokkene. Fest dem til takkekortet, bordkortet eller blomsterdekorasjonene med et silkebånd eller et annet fint pyntebånd i hvitt eller rosa. Avlutt med å feste på noen fine perler, blomster eller blonder, spray på litt glitter med Glimmer Mist og gjestene dine kommer til å la seg imponere.