Fordeler med malingen Shimmerz og Blingz i scrapping

La papiret skinne med Shimmerz og Blingz

Mangler du litt farger eller glitter på kortet eller i scrapboka di? Med Shimmerz og Blingz er det enkelt å sette den siste fargerike touchen på prosjektet ditt. Shimmerz og Blingz er en vannbasert maling som kommer i mange deilige farger. Malingen har en dyp og intens farge med en elegant shimmereffekt. Denne vakre glansen skapes av bittesmå perler som reflekterer lyset og sørger for at kunstverket ditt i papir, kartong eller andre materialer glitrer som aldri før.

Fordeler med Shimmerz og Blingz

Det er lett å forstå hvorfor mange scrappere og hobbykunstnere har blitt frelst av fargene fra Shimmerz og Blingz. Malingen kan brukes på nesten alle materialer, og egner seg ekstra godt på papir og kartong som når du skal lage kort og konvolutter. Vil du lage et ekstra elegant gratulasjonskort eller noen glamorøse borddekorasjoner til festlokalet bør du sjekke ut disse fargene. Selv om Shimmerz og Blingz-fargene har en tykk og kremaktig konsistens tørker de fort. Dermed trenger du ikke vente så lenge før du kan fortsette med kunstverket ditt. De inneholder ingen skadelige stoffer og er helt trygge å bruke, også for de som driver med hobbyen sin ofte. Sitter du mange timer over scrappeboka eller pleier å ha hobbyverksted med barna er disse fargene et godt og trygt valg.

Enda mer farger og bling

Shimmerz er den opprinnelige malingen, og Blingz er en variant av Shimmerz som er enda mer glitrende og intens. Blingz passer for eksempel perfekt når du skal lage dekorasjoner til nyttårsfesten, invitere til et elegant bryllup eller bare vil kaste litt ekstra glans over anledningen. De har en enda mer intens og dyp farge enn Shimmerz, glitrer mer og konsistensen er litt tykkere. De er rett og slett litt mer av alt! Både Shimmerz og Blingz kommer i mange flotte og dype farger som passer for enhver smak og anledning. Men om du ikke finner dine favorittfarger, eller får lyst til å eksperimentere litt kan du prøve deg frem med å blande de forskjellige fargene. Stadig flere har som hobby å lage kort, konvolutter og fancy dekorasjoner av papir, kartong og andre materialer. Det har ført til en stor etterspørsel etter produkter som gjør det enklere og stiligere. For å lage noe riktig flott finner du mange gode hjelpemidler i hobbybutikkene i tillegg til Shimmerz and Blingz. Prøv deg frem med Glimmer Mist, Spellbinders, stempelputer, blonder og perler og skap noe personlig og skinnende vakkert.