Kun fantasien setter grenser

Vi er mange i Norge som elsker å pusle med hobby. Det ble kanskje sett på som litt gammeldags å drive med papirhobby før, men nå har det blitt kult igjen. Det er fordi hobbyentusiastene har klart å fornye teknikker og idéer, så det har dukket opp masse nytt og inspirerende. Man har klart å kombinere hobby og trend, og det er det mange som har lyst til å prøve seg på. Hvis du vil prøve deg på å kombinere mote og hobby, er klokker og armbåndsur et tidsriktig og enkelt sted å begynne!

Klokker som inspirasjon

Både klokker til dame og klokker til menn er i vinden som aldri før. Hva med å la klokka være motivet i en fin tegning eller lignende kunstverk? La deg inspirere av Klokkergut på Instagram. Emil, AKA Klokkergut, viser hva man kan gjøre med litt papir og kartong og noen fargeblyanter. En klokke er et praktisk motiv å se etter når du tegner eller maler siden den er liten og enkel å plassere. Og de aller fleste har allerede en liggende hjemme. Det er også et motiv som garantert vil bli satt pris på av alt fra fashionistaer til advokater og CEOs. Når det gjelder sistnevnte, kan for eksempel en tegning av en Executive klokke til kontoret være en knallidé. Eller hva med å skaffe eller lage stempelputer med klokkemotiv til å pynte kort og konvolutter med?

Skap en unik dameklokke med Glimmer Mist

Selv om du ikke er så kunstnerisk begavet når det kommer til tegning og maling, kan du fortsatt bruke klokker som inspirasjon til å lage noe helt unikt. Vi ble enige om tidligere i teksten at de fleste har en klokke i en skuff et sted. Nå kan du finne frem uret og gi det nytt liv! Hvis du ikke finner den gamle, går det fort å bestille en ny klokke på nett. Du kan for eksempel dekke til selve urskiven og spraye hele med Glimmer Mist for et feminint og diskret preg. Siden Glimmer Mist-malingen er gjennomsiktig med et lett shimmer, trenger det ikke bli glorete. Du kan få en mer intens farge med flere lag. Bare husk å la klokka tørke ordentlig mellom hver behandling. Shimmerz og Blingz er flotte malingtyper hvis du foretrekker å bruke pensel. Og et kult tips til slutt; bruk Spellbinders for å stanse ut figurer i reimen hvis den er av et litt stivt materiale. Superstilig!