Skap unike klokker med spellbinders

Det er nesten ingen grenser for hva du kan få til med litt hobbyutstyr. Vi kan lage og dekorere kort og konvolutter, og med litt papir og kartong kan vi skape fantastiske kreasjoner. Men har du tenkt på at du kan fornye og dekorere armbåndsur og klokker med for eksempel stempelputer, hobbymaling og lignende? Skaperglede og kreativitet kan virkelig få slippe seg løs på denne måten, og det er noe alle kan prøve seg på. Både klokker til dame og klokker til menn kan selvsagt benyttes, og det er en super aktivitet for hele familien å kose seg med sammen. Det er helt opp til deg hvor avansert du vil gjøre det. Bestill noen nye klokker på nett eller gi nytt liv til et ur du allerede har liggende, det er bare å sette i gang.

Kombiner mote og hobby

Armbåndsur har fått en renessanse som motetilbehør blant den yngre generasjonen i nyere tid. Populære dameklokker og Executive klokker dukker opp på Instagram og moteblogger rett som det er. Den eneste ulempen med det, er at «alle» ender opp med den samme klokka, og det blir vanskelig å skille seg ut. Hvis du liker å sette ditt eget preg på ting, er det også en viss sjanse for at du liker å drive med hobbyaktiviteter. Kanskje har du allerede verktøy og materiale hjemme? Da er det jo bare å ta frem Spellbinders og annet utstyr og gjøre klokken til din egen. Det hender også at man kjøper en trendy klokke og går lei av den etter relativt kort tid, eller at stilen går ut av mote. Da kan du oppdatere armbåndsuret og gjøre det tidsriktig på null komma niks med hobbymaterialer. Lurt!

Oppgrader klokka med Spellbinders og hobbymaling

Det finnes mange måter å oppgradere den vanlige klokka på. Med Spellbinders kan du stanse ut forskjellige symboler og figurer i klokkereimen – skikkelig kult og annerledes. Det finnes også morsom hobbymaling med shimmereffekt, som Shimmerz og Blingz. Hvis du foretrekker spraymaling, er Glimmer Mist et supert alternativ. Tenk deg ansiktet til for eksempel tantebarnet ditt når hen får en klokke ingen andre har, med kule cut outs i reimen og shimmereffekter i barnets yndlingsfarge!

Et godt tips til slutt er å tenke på hva reimen består av; plast/silikon eller skinn er nok greiest å bruke Spellbinders på, da disse materialene er litt stive og dermed holder cut-out-fasongen bedre enn f.eks. en myk tekstilreim.